Cupcakes Ommen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een taart of sweets bestellen?

Bekijk als eerste mijn assortiment. Vervolgens kun je je bestelling doorgeven via het formulier. Hierin staat welke info ik allemaal van je nodig heb.

Hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen?

Hoe eerder hoe beter. Om teleurstelling te voorkomen, adviseer ik om een bestelling minimaal twee weken van tevoren door te geven. Last-minute nog een bestelling willen plaatsen? Bel mij, dan bekijk ik gelijk mijn beschikbaarheid.

Hoe ik kan het product het beste bewaren?

Ik adviseer om taarten en sweets te bewaren in de koelkast. Haal het product zo'n 30-60 minuten voor het moment van serveren uit de koelkast, zo komen de smaken beter tot hun recht.  Moet het product anders bewaard worden, dan laat ik dat weten!

Hoe kan ik de taarten en sweets het beste vervoeren?

Je kunt de producten het beste lopend of per auto vervoeren. Op de grond aan de passagierskant of in de kofferbak zijn de beste plekken. Zolang het maar vlak staat! Rijd niet te hard en plaats het product bij aankomst gelijk in de koeling. Ik geef alle producten mee in dozen waarin het goed vervoerd kan worden. Tamara's Taartjes is niet aansprakelijk voor schade aan het product tijdens vervoer van de klant.

Hoe lang kan ik mijn product bewaren?

Alles wordt vers en op bestelling gebakken, wat betekent dat ik geen voorraad heb. Versheid gegarandeerd dus! De producten zijn minimaal 3 dagen goed te bewaren in de koelkast. Blijft er een groot stuk taart over, verpak het luchtdicht en bewaar het tot maximaal 3 maanden in de vriezer.

Maak je ook taarten na?

Nee, ik maak geen taarten na. Ik houd er niet van om de creativiteit van iemand anders te kopiëren. Je mag altijd een afbeelding met mij delen ter inspiratie, maar ik zal altijd mijn eigen stijl doorvoeren aan het ontwerp.

Maak je ook taarten van fondant of marsepein?

Nee, ik maak geen fondant of marsepein taarten. Ik gebruiken wel fondant op gepersonaliseerde koekjes of om kleine versieringen aan te brengen op het ontwerp.

Ik heb een allergie of dieetwens, wat zijn de mogelijkheden?

In mijn keuken worden producten bereid met gluten, eieren, noten zuivel of ander producten die allergenen bevatten of hiermee in aanraking kunnen zijn geweest. Hoewel ik mijn uiterste best doen om (kruis)besmetting te voorkomen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Tamara's Taartjes is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties. Ik bak geen glutenvrije, lactosevrije of suikervrije taarten. Ook ben ik niet gespecialiseerd in de veganistische keuken. 

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Ik heb geen fysieke winkel waar je zo even binnen kan lopen. Ik werk uitsluitend op afspraak. De tijd stemmen we af nadat je je bestelling hebt doorgegeven. Mijn adres is Hardenbergerweg 17, 7731 HA in Ommen (Overijssel). Als je het oprit oploopt vind je mijn werkruimte aan de rechterkant.

Bezorg je ook?

Nee, ik bezorg niet. Bruidsopdrachten kunnen in overleg en tegen een vergoeding wel bezorgd worden.

Ik heb nog geen antwoord gehad op mijn eerder verzonden bericht?

Tamara's Taartjes is een klein bedrijf, wat betekent dat ik alles zelf doe. Ik streef ernaar om alle berichten op mijn werkdagen binnen 72 uur te beantwoorden. Het zou kunnen dat mijn antwoord in jouw SPAMBOX beland is. Heb je snel een antwoord nodig? Bellen mag altijd! 

Bekijk als eerste mijn  assortimentslijst. Hierin staat welke info ik allemaal van je nodig hebben. Vervolgens kun je je bestelling doorgeven via het formulier.

© 2021 Tamara's Taartjes All rights Reserved | Mooi Creatie Online