Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Tamara's Taartjes Bruidstaarten

Op jullie mooiste dag kan een prachtige bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je allerlei informatie over een bruidstaart. Willen jullie een afspraak maken voor een proeverij of willen jullie een bruidstaart bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Tamara's Taartjes bezorgd alleen binnen een straal van 25 km rond Ommen.

Bij Tamara’s Taartjes vind je geen klassieke bruidstaarten van marsepein of fondant, maar moderne bruidstaarten en heerlijke eigentijdse sweets. Stel zelf een fantastische sweet table samen of kies voor een prachtige bruidstaart die helemaal aansluit bij jullie wensen.

Intakegesprek en bruidsproeverij

Tijdens een intakegesprek worden jullie wensen en de mogelijkheden besproken en kan er een schatting worden gemaakt van de kosten. Dit kan in combinatie met een proeverij. Een intakegesprek en proeverij duurt ongeveer een uur en vindt plaats in mijn atelier. Voor een proeverij mogen er drie basissmaken en drie crèmesmaken gekozen worden en er wordt een vanillebiscuit en chocoladebiscuit gemaakt. Met deze smaken en biscuit maken jullie zelf de ideale combinatie.

Vullingen

Omdat jullie bruidstaart er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook lekker moet smaken, is er een ruime keus aan vullingen. De taart wordt gevuld met twee soorten vulling, jam en een crèmesmaak. Jam: lemoncurd, 4-vruchten, aardbei, kers, framboos. Crèmesmaken: framboos, aardbei, vanille, witte chocolade, chocolade champagne, citroen. Zijn er andere wensen, laat het weten, er is veel mogelijk!

Bruidscupcake

VANAF € 3,75

  • Min. van 12 stuks
  • Meerprijs voor bewerkelijke versieringen

Bruidstaart

VANAF € 6,50 p.p.

  • Min. van 20 personen
  • Max. van 100 personen
  • Vullingen en verschillend eenvoudige versieringen inbegrepen
  • Meerprijs voor verse bloemen en taart topper

Bruidsproeverij

Bruidsproeverij Tamara's Taartjes Ommen

 vanaf € 20,-
voor diverse sweets tot €50

  • Max. 2 personen
  • Komt bij de rekening van het totaal bedrag op

Voor de bezorging van een bruidstaart en sweettabels  wordt een reiskostenvergoeding gerekend € 0,50 per gereden kilometer boven op de vaste bezorgkosten van € 25,-

Plannen of bestellen

Willen jullie een proeverij plannen of een bruidstaart bestellen? Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast. Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kies een optie
Bruidscupcake
Bruidstaart bestellen
Proeverij plannen

© 2021 Tamara's Taartjes All rights Reserved | Mooi Creatie Online