Brievenbus post

I.v.m hogere temperaturen in de maanden mei t/m september worden de chocolade geohart en cake popsicle vervangen voor een 2e brownie. 

Brievenbus post, hoe leuk om dat te krijgen, wie wil dat nou niet?
Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een leuk pakket vol heerlijke sweets! Een verjaardag, een baby op komst of bij een geboorte, een nieuwe woning of om iemand een hart onder de riem te steken.

De pakketten worden alleen op dinsdag, woensdag en donderdag verzonden. Doormiddel van een sticker kan er aangegeven worden wanneer het pakket evt. geopend mag worden.

Gelieve minimaal een week voor verzenden je bestelling doorgeven. Wil je op korte termijn een pakket verzenden? Dan mag je altijd bellen of mailen met de vraag of dit nog mogelijk is.

Zo gauw ik het pakket heb afgegeven bij het postkantoor ben ik er niet meer verantwoordelijk voor. Dit i.v.m. vertraging, vermissing en/of schade.

Een brievenbus pakket bestaat standaard uit 6 heerlijke sweets: 3 fondant koekjes, een brownie en een cake popsicle of geo hart (passend bij het thema). Als 6e sweet kun je kiezen voor een gedecoreerde stroopwafel of nog een fondant koek (met evt. naam van de ontvangen of een leeftijd koekje).

brievenbus post assortiment

Hart onder de riem/Liefde

€ 19,95
incl. vERZENDKOSTEN

Formule 1

€ 19,95
incl. vERZENDKOSTEN

Nieuwe woning

€ 19,95
incl. vERZENDKOSTEN

Vrolijk verjaardag

€ 19,95
incl. vERZENDKOSTEN

Klassieke verjaardag

€ 19,95
incl. vERZENDKOSTEN

© 2021 Tamara's Taartjes All rights Reserved | Mooi Creatie Online